Tehdassaaren kulttuurikeskus 108 jättää pikavauhtia Nokian - Elämänmeno - Nokian Uutiset

Tehdassaaren kulttuurikeskus jättää pikavauhtia Nokian, viikonloppuna vietettiin jäähyväisiä – ”Uusi kotipaikka on melko varmasti Tampere”

Pakkaaminen on Nokian Tehdassaaressa jo täydessä vauhdissa, ja muutto väistötiloihin tehdään ripeässä aikataulussa. Sen jälkeen luovan keskuksen toiminnot mietitään uudelleen. Tavoitteena on jotain suurta. Uusi koti voi löytyä esimerkiksi Tampereen Hiedanrannasta, mutta Tehdas 108 -osuuskunta tutkii muitakin vaihtoehtoja. Toimitilojen ”hautajaisia” vietettiin haikeissa tunnelmissa viikonloppuna.

Naamiaisina vietetty Kekri-juhla kesti perjantaista myöhään sunnuntaihin. Tunnelmat vaihtuivat ilosta itkuun, sillä päättymässä on yhdeksän vuotta kestänyt yhteinen aika Nokian Tehdassaaressa.

17.10. 21:16 | Päivitetty 20.10. 15:02

Tehdas 108 -osuuskunta järjestelee parhaillaan muuttoa pois Nokian Tehdassaaresta, missä se on toiminut yhdeksän vuotta. Osuuskunta etsii juuri nyt väistötiloja, joihin pyritään muuttamaan vuoden loppuun mennessä. Tällä hetkellä väistötilojen vaihtoehtoja on kaksi, ja ne molemmat sijaitsevat Tampereella.

Luitko jo nämä?

Mainos