Hyödynnä puolukat, omenat ja aroniat jälkiruokiin - Elämänmeno - Nokian Uutiset

Hyödynnä puolukat, omenat ja aroniat jälkiruokiin

Syksyn marjasato kannattaa hyödyntää monin tavoin, kuten erilaisissa jälkiruoissa.

Aroniarahka on saanut mausteeksi makeaa banaania ja aroniaa on seassa vain vähän soseena. Älä laita sitä liikaa, ja jauha sose hyvin hienoksi, koska aronialla on paksut kuitupitoiset kuoret.

16.10. 9:00

Pannareihin voi lisätä päälle pannulla voissa kevyesti pyöräytettyjä omenaviipaleita, ja lettuihin voi lisätä raastettua omenaa. Aronian makua pehmentää makea banaani rahkassa, ja pannacottaan voi yhdistää lähes mitä tahansa hilloa tai marjaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos