Yli 60 vuotta sitten Asko Sepponen onnistui hurmaamaan kauppaan asiakkaaksi tulleen Tuulikin – Käsityöharrastus yhdistää pariskuntaa, joka on tehnyt itse jopa omat tuhkauurnansa - Elämänmeno - Nokian Uutiset

Yli 60 vuotta sitten Asko Sepponen onnistui hurmaamaan kauppaan asiakkaaksi tulleen Tuulikin – Käsityöharrastus yhdistää pariskuntaa, joka on tehnyt itse jopa omat tuhkauurnansa

Eläkkeelle jäätyään nokialaispariskunnalla on ollut aikaa harrastaa. Kolmen vuosikymmenen aikana koti on täyttynyt itse tehdyistä tauluista, koruista, nukeista ja muista käsitöistä.

Tuulikki ja Asko Sepposen käsissä syntyy monenlaisia esineitä nukeista, puukkoihin, koruihin ja maalauksiin. Pariskunta on jopa suunnitellut ja tehnyt itselleen tuhkauurnat.


17.10. 19:00

Varaston nurkasta kurkistaa vanha kettupelleriini. Turkiksille ei tässä talossa ole ollut enää aikoihin tilaa, mutta karvaisia kasvoja katsellessa Tuulikki Sepposen mieleen palaa vanha satu Punahilkasta.

Grimmin veljesten tarinassahan pieni Punahilkka-tyttö kohtaa metsässä suden, jolle kertoo olevansa matkalla isoäitinsä luo. Nälkäinen susi rientää nopeasti isoäidin luo, syö tämän suihinsa ja pukeutuu isoäidin vaatteisiin odottamaan seuraavaa ateriaa, pientä Punahilkkaa.

Luitko jo nämä?

Mainos