Kolme vuotta sitten nokialaiset lukiolaispojat perustivat bändin, nyt metallibändi Corax äänittää studiossa ensimmäistä ep:tään ja harjoittelee aina, kun kitaristi pääsee intistä lomalle – ”Välillä pitää kuunnella Kari Tapiota ja Olavi Virtaa, että jaksaa metallihommia” - Elämänmeno - Nokian Uutiset

Kolme vuotta sitten nokialaiset lukiolaispojat perustivat bändin, nyt metallibändi Corax äänittää studiossa ensimmäistä ep:tään ja harjoittelee aina, kun kitaristi pääsee intistä lomalle – ”Välillä pitää kuunnella Kari Tapiota ja Olavi Virtaa, että jaksaa metallihommia”

Bändin tekeillä olevan ep:n yleissoundi on suhteellisen yhteneväinen, vaikkei kaikkia biisejä voikaan niputtaa täysin saman genren alle.

Bändi kuvailee musiikkiaan melodiseksi death metalliksi folk-vivahteella.

23.7. 19:15

Corax on Nokialla perustettu metallibändi, johon kuuluvat laulaja Arttu Sairiala, 18, basisti Taneli Aitola, 17, kitaristi Lauri Leskinen, 18, rumpali Onni Rantanen, 18 ja kitaristi Jarkko Liimatainen, 20.

Corax perustettiin vuonna 2018 Emäkosken koulun bändikurssilla, mutta vielä silloin kokoonpano näytti erilaiselta. Nykyisistä jäsenistä vain rumpali Rantanen ja kitaristi Leskinen olivat mukana.

Luitko jo nämä?

Mainokset