Nokian Kesäteatterin Me tulemme taas on puhtaaksi viljeltyä kesäidylliä –Tukkilaisten vapauden jano tuntuu kyllä Nokialla asti - Elämänmeno - Nokian Uutiset

Nokian Kesäteatterin Me tulemme taas on puhtaaksi viljeltyä kesäidylliä –Tukkilaisten vapauden jano tuntuu kyllä Nokialla asti

Helmat heiluivat ja männyt tuoksuvat, kun Nokian Kesäteatteri viimein pääsi esittämään oikeille ihmisille. ”Tästä on tullut minun kotini”, itkettää yleisöä kiitoksien jälkeen 70-vuotistaiteilijajuhlaansa esityksessä viettävä näyttelijä.

Katri (Liisi Hämäläinen, edessä) löysi uittojätkistä mielitietyn Minä-Pojan (Markus Pärssinen, Liisi Hämäläisestä vasemmalla).

3.7. 15:23

Liikutusta ja jännitystä oli ilmassa perjantaina Nokialla, kun kahden vuoden koronaodotuksen jälkeen viimein ensi-iltansa sai Nokian Kesäteatterin esitys Me tulemme taas.

Männyt tuoksuivat, lämmin sää helli.

Nokian Kesäteatteri oli kuin varta vasten tehty tätä nostalgista kesäesitystä varten. Myllyn omistajan Kaisan punainen mökki nököttää koivujen keskellä kuin Suomi-filmissä ikään. Näyttämölle johtaa metsätie.

Luitko jo nämä?

Mainokset