Kolme vuotta sitten Taro Malinen tarttui pensseliin ensimmäistä kertaa teinivuosien jälkeen, nyt tilauksia tulee Yhdysvalloista saakka - Elämänmeno - Nokian Uutiset

Kolme vuotta sitten Taro Malinen tarttui pensseliin ensimmäistä kertaa teinivuosien jälkeen, nyt nokialaiselle perheenisälle tulee tilauksia Yhdysvalloista saakka – ”Joskus sanoin leikkisästi, että perustin taidealan yrityksen stressiä lievittämään”

Taro Malinen on nokialainen kuvataiteilija ja rakennuttajapäällikkö. Hän asuu Harjuniityssä perheensä kanssa ja pitää heinäkuussa ensimmäisen näyttelynsä.

Harjuniityssä asuva Taro Malinen työskentelee rakennuttajapäällikkönä ja maalaa tauluja iltaisin, kun lapset ovat menneet nukkumaan. – Arkipäivän työt eivät enää kummittele illalla kun ottaa pensselin käteen ja uppoutuu maalaamiseen.

3.7. 6:00

Taro Malinen on pienestä pitäen piirtänyt ja maalannut ja kävi peruskoulunkin kuvataidepainotteisessa koulussa. Teini-iässä harrastus jäi taka-alalle, mutta loppuvuonna 2018 kipinä syntyi uudestaan.

– Olimme muuttaneet uuteen taloon ja päätin maalata pari taulua olohuoneeseen. Se oli niin kivaa, että ajattelin, että kyllähän tätä täytyy jatkaa.

Luitko jo nämä?

Mainokset