Pariskunta rakensi idylliseen niemeen niin viehättävän mökin, että kaupunkikoti Tampereella uhkaa jäädä käyttämättä – Erikoisesta tornista on hieno näkymä Pyhäjärvelle - Elämänmeno - Nokian Uutiset

Pariskunta rakensi idylliseen niemeen niin viehättävän mökin, että kaupunkikoti Tampereella uhkaa jäädä käyttämättä – Erikoisesta tornista on hieno näkymä Pyhäjärvelle

Esko ja Pirjo Rantasen perheellä on Pyhäjärven rannassa hehtaarin kokoinen upea niemi, jossa asuu ja mökkeilee rinnakkain kolme sukupolvea.

Esko ja Pirjo Rantanen rakennuttivat mökkinsä Nokialle Pyhäjärven rantaan vuonna 2011. Sitä ennen he olivat asuneet nykyisen mökkinsä naapurissa omakotitalossa, joka on nyt pariskunnan tyttärentyttären ja tämän puolison koti. Toisessa naapurissa samassa niemessä asuu pariskunnan tytär puolisoineen.

14.6. 20:00

Vuonna 1996 Esko Rantanen toi tyttärensä katsomaan Pyhäjärven rannassa sijaitsevaa metsäistä niemeä, jonka kärjessä oli myynnissä juuri valmistunut omakotitalo.

”Osta tämä, jos vain suinkin pystyt”, oli tytär sanonut jo ennen kuin kaksikko oli edes perillä talossa. Rauhallinen, pienten saarten ympäröimä niemi oli niin ihana, että isä ja tytär ihastuivat välittömästi.

Luitko jo nämä?

Mainos