Rakkaus löytyi Taivalkunnasta ja onni uudesta ammatista – Siuroon oman yrityksen avannut Anna Parkkinen hoitaa kuntoon tukat ja turkit - Elämänmeno - Nokian Uutiset

Mikkelin Anttolasta kotoisin oleva Anna Parkkinen sanoo olevansa maaseutusydäminen terrieri-ihminen. Tuore yrittäjä laittaa kuntoon niin ihmisten kuin koirienkin kuontalot Kuono ja Kutri -liikkeessään Siuron Liiketalossa.

Rakkaus löytyi Taivalkunnasta ja onni uudesta ammatista – Siuroon oman yrityksen avannut Anna Parkkinen hoitaa kuntoon tukat ja turkit

Syksyllä Nokialle muuttanut mikkeliläinen tunnustautuu täysveriseksi terrieri-ihmiseksi, jonka sisällä sykkii maalaistytön sydän. Julkaisemme luetuimpia juttujamme uudelleen tällä viikolla. Artikkeli on julkaistu Nokian Uutisissa alun perin 11.5.2021.


11.5. 19:00 | Päivitetty 7.10. 11:20

Kun Anna Parkkinen kaivoi alkuvuodesta parturinsakset naftaliinista ja alkoi remontoida uutta liiketilaansa Siurossa, yksi asia kiinnitti heti hänen huomionsa.

Toisin kuin hänen kampaaja-aikoinaan Mikkelissä, monet ohikulkijat tulivat rohkeasti kurkistamaan ovesta ja kysymään, milloin puoti avataan. Ja tietenkin esittelemään hiuksiaan ja tiedustelemaan, mitä mahtaisi olla tehtävissä.

Luitko jo nämä?

Mainos