Lähetä Nokian Uutisille ikimuistoinen vappukuvasi - Elämänmeno - Nokian Uutiset

Se oli paras vappu ikinä! – Tai ehkä vuosisadan kamalin

Lähetä Nokian Uutisille ikimuistoinen vappukuvasi ja osallistu vappuherkkujen arvontaan.

Nokian Mammat järjesti vuonna 2018 suuren suosion saaneen koko perheen vapputapahtumat. Tuolloin iloisen vappuhypyn ottivat Nokian Mammojen pj. Riikka Rannikko, sihteeri Tuija Piipponen ja vapputapahtuman projektipäällikkö Reeta Heikkinen.

19.4. 10:13

Suomalaisen työn päivä, opiskelijoiden ja koko kansan karnevaali eli vappu on käsillä ihan pian.

Vappuun kuuluvat niin painava yhteiskunnallinen puhe kuin rento hassuttelukin.

Purot solisevat, linnut laulavat ja aurinko paistaa. Tai sitten ei. Saattaa myös tulla kaatamalla vettä tai raekuurot piiskaavat maata.

Kaikilla meillä on kirjavia muistoja elämämme vapuista. Monesti käsillä on ollut myös kamera, jolla juhlan hetket on saatu talteen.

Nokian Uutisten toimitus sai yhteydenoton lukijaltaan, joka halusi lähettää meille ikimuistoisen vappukuvan menneiltä vuosilta.

Löytyykö sinunkin kansioistasi vappukuvia, joissa on tunnelma kohdallaan? Kuva saa olla tuore tai vaikka sadan vuoden takaa.

Lähetä vappukuvasi meille Nokian Uutisiin maanantaihin 26. huhtikuuta mennessä osoitteeseen toimitus.nokianuutiset@sanoma.fi tai pudota kuvasi Nokian Uutisten etuoven postiluukusta (Välimäenkatu 23).

Koostamme kuvista vappuisen kuvagallerian.

Liitä kuvan mukaan myös nimesi ja puhelinnumerosi. Arvomme osallistuneiden kesken vappuherkkuja, jotka toimitetaan arvonnan voittajalle ennen vappua.

Viime keväänä Nokian Uutiset kokosi vappukuvagallerian lehden omista arkistoista ja myös lukijoilta saaduista kuvista: Nostalgiaa: Tunnistatko itsesi tai tuttavasi näistä vanhoista vappukuvista? Vanhin kuva on liki sadan vuoden takaa, tuorein viime vuodelta

Edit. 19.4. kello 12.53. Juttuun on korjattu kuvien lähettämisen viimeinen päivämäärä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainokset