Inga Magga alkoi treenata tosissaan thainyrkkeilyä, kun puolison masennus miltei vei voimat – Nyt hän ottelee SM-tasolla ja julkaisee romaanin äärimmäisen rankasta aiheesta

Inga Magga kirjoitti nyrkkeilymaailmaan sijoittuvan romaanin, jossa arvostetun valmentajan ja nuoren kunnianhimoisen valmennettavan suhde johtaa seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja unelmien murskaantumiseen. Tapasimme tuoreen kirjailijan hänen kotisalillaan. Kohtasimme kiinnostavan ja monipuolisen ajattelijan. Inga Magga toimii kuvataide- ja erityisopettajana Nokianvirran koulussa.

Inga Magga treenaa thainyrkkeilyä Chitaladan salilla. Hän on iloinen siitä, että oman lajin parissa seksuaaliseen häirintään on suhtauduttu vakavasti. –  Itse saan iloni, voimani ja energiani salin väeltä, valmentajalta ja lajistani, eli moni asia on täysin päinvastoin kuin Varjonyrkkeilijässä jo menetelmistä lähtien, hän muistuttaa.

11.4.2020 15:46

Chitalada Finland Tampereen keskustassa on suljettu, mutta Inga Magga johdattaa meidät tyhjälle kotisalilleen.

SM-tasolla otellut Magga on yksi naisten kuntothain ohjaajista Chitaladassa, jossa oli tarkoitus alkaa huhtikuussa taas uusi peruskurssi. Nyt se on koronaviruksen takia siirretty siihen asti, kunnes lähikontaktilajit ovat taas turvallisia ja sallittuja.

Luitko jo nämä?

Mainos