Nokialainen Nakkifakiiri luovuttaa hyvillä mielin suikkansa seuraajalleen: ”En olisi suostunut luovuttamaan toimintaa sellaiselle taholle, joka ei ymmärrä nakkikioskikulttuurin kokonaisuutta” - Elämänmeno - Nokian Uutiset

Nokialainen Nakkifakiiri luovuttaa hyvillä mielin suikkansa seuraajalleen: ”En olisi suostunut luovuttamaan toimintaa sellaiselle taholle, joka ei ymmärrä nakkikioskikulttuurin kokonaisuutta”

Nokialainen Antti Kantola on pyörittänyt Keskustorin Nakkifakiiria viiden vuoden ajan. Nyt on seuraajan vuoro alkaa julistaa nakkikioskikulttuurin ilosanomaa.

Antti Kantola luovuttaa Keskustorin Nakkifakiirin toiminnan Setlementti Tampere ry:lle. Virallisesti asiasta ilmoitetaan Facebookissa maanantaina, mutta torijuhlaa ei Keskustorilla voida vallitsevien olosuhteiden vuoksi nyt Kantolan mukaan järjestää.

15.3.2020 17:36

Nokialainen nakkifakiiri Antti Kantola on päättänyt luopua suikastaan ja luovuttaa legendaarisen Keskustorin Nakkifakiirin nakkikioskikulttuuria arvostavalle jatkajalle. Toiminta siirtyy fanfaarien saattelemana Setlementti Tampere ry:n vankoille harteille vielä tämän kevään aikana.

Luitko jo nämä?

Mainos