Unohtumattomia mämmireseptejä - mukana pancho villa - Elämänmeno - Nokian Uutiset

Mämmiä salmiakilla tai drinkin muodossa? – Nyt on aika unohtumattomille mämmikokeiluille

Maistuisiko Pancho Villan ideoima mämmi? Tai Koski-Baarin versio? Pyysimme muutamalta nokialaiselta ravintoloitsijalta vinkkejä mämmin tuunaamiseen. Toimittajamme Kimmo Häkkilä haastoi ravintoloitsijat omalla reseptillä. Ei kun kokeilemaan!

9.4.2020 9:34 | Päivitetty 10.4.2020 14:08

Pyysimme muutamalta nokialaiselta ravintoloitsijalta vinkkejä mämmin syömiseen ja tuunaamiseen.

Toimittajamme Kimmo Häkkilä ideoi haastajaksi salmiakkisen Mämmikämmi-reseptin.

Tuomas ”Jamppa” Järvinen, Siuron Koski-Baari

Hyvää pääsiäistä koko Koski-Baarin porukalta! Perinteinen pääsiäisherkku tuunataan lähes jokaisesta kodista löytyvillä, tutuilla aineksilla eli jogurtilla, sitruunalla ja myslillä. Mämmi tarjoillaan kauniista lasista, jonka pohjalle laitetaan ensin turkkilaista jogurttia, tai muuta vastaavaa luonnonjogurttia. Jogurtin päälle puristetaan puolikas sitruuna, tai juhlan kunniaksi lasiin voi kaataa 2 senttilitraa italialaista Limoncello-likööriä. Sitten lisätään kaksi ruokalusikallista mämmiä, ja annos koristellaan hedelmämyslillä ja sitruunanlohkolla. Nam!

Luitko jo nämä?

Mainos