Uusi apteekkari Nina Rosimus aikoo tehdä kaikkensa, jotta Siurossa säilyy oma apteekki – sivuapteekin kohtalo on vielä avoin - Elämänmeno - Nokian Uutiset

Uusi apteekkari Nina Ronimus aikoo tehdä kaikkensa, jotta Siurossa säilyy oma apteekki – sivuapteekin kohtalo on vielä avoin

Nina Ronimus on Koskenmäen ja Siuron apteekin uusi apteekkari. Hän aikoo kehittää toimintaa muun muassa avaamalla apteekille verkkokaupan.

Koskenmäen apteekin uuden apteekkarin Nina Ronimuksen ensimmäiset työviikot ovat kuluneet talon tapojen opettelussa. Jatkossa häntä näkyy enemmän myös asiakastyössä.

20.11.2019 19:00

Apteekkari Nina Ronimus on kuukauden ajan pyörittänyt kolmea apteekkia. Ronimus aloitti lokakuussa Koskenmäen apteekin ja Siuron sivuapteekin uutena apteekkarina. Lisäksi vastuulla on helmikuuhun asti apteekki Hämeenlinnassa.

Konttorityöt ovat pitäneet Ronimuksen kiireisenä. Jatkossa apteekkari ei kuitenkaan aio jäädä vain takahuoneeseen. Vaikka yrittäjän työt – kuten henkilöstöhallinto ja kirjanpito – vievät aikaa, Ronimus haluaa säännöllisesti asiakkaiden pariin.

Luitko jo nämä?

Mainokset