Henkilökuva: mies, ero ja uupumus I Nokian Uutiset - Elämänmeno - Nokian Uutiset

”Nyt voisi taas alkaa elää!” - Tyttären kirjoittamalla kirjeellä oli käänteentekevä vaikutus Ilari Juslénin haluun jatkaa taistelua

Kun suomalainen mies vaipuu synkkyyteen, hän näkee usein vain kaksi vaihtoehtoa. Hän joko hirttäytyy, tai juo itsensä hitaasti hengiltä. Kaikki siksi, ettei ole kenelle puhua. Tai ettei pysty puhumaan. Tai kokee, ettei osaa. Tuntee itsensä niin surkeaksi, ettei välitä lähteä sitä vatvomaan kenenkään kanssa. Onneksi aina ei käy huonosti, vaan elämä voittaa. Tämä on Ilari Juslénin tarina.


13.3.2020 19:00 | Päivitetty 14.3.2020 16:03

"Olin töissä it-alalla. Minulla oli aivan valtava kunnianhimo. Olin asettanut tavoitteen, jonka mukaan siinä vaiheessa kun täytän 30, minulla pitää olla miljoona euroa taskussa ja sen lisäksi talo, vaimo ja lapsia.

Johdin suuressa yrityksessä projekteja, joissa oli välillisesti satoja ihmisiä töissä. Näin jälkikäteen katsottuna kaikki oli hyvin, mutta iso ongelma oli se, että minulle ei ole ikinä riittänyt vain yksi tehtävä, vaan olin samaan aikaan Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistyksen toiminnanjohtaja, kuin myös Pitkyn palveluyhtiön toimitusjohtaja.

Luitko jo nämä?

Mainokset