Ladataan
Uutiset Elämänmeno Urheilu Puheenvuoro Blogit Näköislehti Kaupallinen yhteistyö

Iloisen Pojan Street Food Bar tuo uutta maustetta Nokian burgeritarjontaan – Pirkkalasta tuttu katuruokaravintola avaa ovensa syyskuussa

Nokian ravintolaelämä saa uutta virtaa, kun Pirkkalassa tähän saakka toiminut Iloisen Pojan Street Food Bar rantautuu Yrittäjäkadulle. Tarkemmin sanottuna Iloisen Pojan Lihakaupan katuruokaravintola muuttaa lounasravintola Herkkutuvan entisiin tiloihin. Iloisen Pojan tarina alkoi muutamia vuosia sitten kauppa-autosta, jolla Anna ja Pasi Tanninen kuljettivat lähiruokaa asiakkailleen eri puolille eteläistä Suomea. Tanniset olivat juuri myyneet chilituotteita valmistavan Tannisen Chilinen -yrityksensä, ja he halusivat lähteä kehittämään lähiruokaa ja katukeittiötä yhdistelevää toimintamuotoa. – Kauppa-autolla kiertäminen oli kuitenkin melko raskas konsepti, monta liikkuvaa osaa ja vanha kalusto, joten päätimme nousta niin sanotusti seuraavalle tasolle, Anna Tanninen sanoo. Vuoden 2017 alussa Tanniset parkkeerasivat kulkupelinsä Pirkkalan K-Citymarketin pihamaalle ja rakensivat sen yhteyteen suuren teltan, joka on toiminut siitä asti lähiruokaherkkuja tarjoavana ”katuruokaravintolana”. – Ratkaisu oli alun perinkin väliaikainen, ja olemme etsineet pysyviä toimitiloja siitä asti. Kun sopivat tilat tulivat sattumalta Nokialla vastaan, ei asiaa tarvinnut kauaa miettiä. Sijainti on kuitenkin yhtä hyvä kuin Pirkkalassa, ja toivon, että nokialaiset ottavat meidät yhtä hyvin vastaan, Tanninen hymyilee. Strutsia, biisonia ja poroa Iloisen Pojan Street Food Bar on tunnettu laadukkaan, lähiruuasta valmistetun katuruuan lisäksi erilaisista teemapäivistään, joihin kuuluvat muun muassa possuperjantait ja lättylauantait. Nokialla ruuan pääpainopiste tulee olemaan hampurilaisissa, joissa käytetään pääsääntöisesti lähellä tuotettua ja usein tavallista harvinaisempaakin lihaa, kuten strutsia, biisonia tai poroa. Valikoimaan tulee myös erikoissalaatteja ja pari päivittäin vaihtuvaa annoslounasvaihtoehtoa. – Ravintolamme teema ei muutu, vaan teemme edelleen erikoisempaa katuruokaa rouheella otteella. Kunhan saamme homman kunnolla pyörimään, tulemme varmasti järjestämään myös teemapäiviä, kuten sikajuhlia, joissa tarjoillaan kokonaista sikaa vartaassa, Tanninen jatkaa. Ravintolan on suunniteltu olevan näin alkuvaiheessa auki arkisin kello 18 saakka, viikonloppujen aukiolotarvetta Tanniset pohtivat syksymmällä. Pirkkalassa katuruokateltan ovet sulkeutuvat elokuun lopulla, ja Nokialla ravintolan avajaisia on tarkoitus viettää 16. syyskuuta.